top of page
uudistus vit utan lotter.jpg
Nimetön-1.png

Meistä

Nuorelle Siivet arpajainen on Suomen suurin tavara-arpajainen. Arvan tuotoilla tuetaan urheilujärjestöjen tärkeää työtä sen eteen, että jokainen lapsi ja nuori saa riittävästi liikettä arjessaan sekä mahdollisuuden harrastaa liikuntaa. Suomen Olympiakomitean ja 22 urheilujärjestön yhteistyönä on järjestetty monipuolista toimintaa ympäri maata.

uudistus_edited_edited.jpg

Mistä on kyse? 

Nuorelle siivet on Suomen Olympiakomitean ja 22 muun urheilujärjestön tavara-arpa. Nuorelle Siivet -arvan tilaajana tuet seuroja ja järjestöjä pitkäjänteisen ja monipuolisen nuorisoliikunnan järjestämisessä ja osallistut näin kansallisesti tärkeään työhön lasten ja nuorten liikunnallisen elämäntavan rakentamisessa. Samalla osallistut kuukausittaisilla arvoillasi yli 370 000 tavaravoiton, yhteisarvoltaan yli 4,7 miljoonaa euroa, arvontaan!

uudistus_edited_edited.jpg

Arpajaisen edunsaajat 

Nuorelle Siivet tekee tiiviisti työtä urheilun eteen monen eri lajiliiton kanssa.

Suomen Olympiakomitea sekä 22 lajiliittoa toimivat meidän edunsaajina! 

edunsaajat.jpg
uudistus vit utan lotter.jpg

Miksi Nuorelle Siivet? 

Lapset ja nuoret

Olemme huolissaan Suomen lasten ja nuorten terveydestä ja olemme tämän takia ryhtyneet auttamaan. Tuoreimman tutkimuksen mukaan yhdeksän kymmenestä lapsesta liikkuu liian vähän. Haluamme panostaa nuoriin, koska he ovat meidän tulevaisuus.

Liikunta

Liikunta on tutkimusten perusteella hyvä tapa edistää ihmisten hyvinvointia. Urheilun kallistuessa, haluamme auttaa vähentämään perheiden kustannuksia. Haluamme tehdä urheilun mahdolliseksi kaikille, sillä uskomme, että urheilu kuuluu kaikille.

Mahdollisuus voittoihin

Osallistumalla meidän arpajaisiin sinulla on mahdollisuus voittaa jopa 400 000 euron tavaravoitto! Tavara-arpajaisissa saat myös itse valita voiton meidän kattavasta voittoluettelusta, jossa varmasti löytyy jotain jokaiselle!

bottom of page