top of page
uudistus vit utan lotter.jpg
Nimetön-1.png

Om oss

Nuorelle Siivet-lotteriet är det största varulotteriet i Finland. Intäkterna från lotteriet stöder idrottsorganisationernas viktiga arbete för att säkerställa att alla barn och ungdomar får tillräckligt med motion i sin vardag och har möjlighet att delta i idrott. Finlands Olympiska Kommitté och 22 idrottsorganisationer har arbetat tillsammans för att organisera ett mångsidigt utbud av idrottsverksamhet över hela landet.

uudistus_edited_edited.jpg

Vad är det frågan om?

Nuorelle Siivet är en verksamhet för Finlands Olympiska Kommitté och 22 andra idrottsorganisationer. Som prenumerant på lotteriet Nuorelle Siivet stöder du föreningar och organisationer i långsiktiga och varierade verksamhet för att organisera idrottsaktiviteter och bidrar därmed till det nationellt viktiga arbetet med att bygga en idrottslig livsstil för barn och ungdomar. Samtidigt deltar du i en utlottning av mer än 370 000 priser, med ett totalt värde på mer än 4,7 miljoner euro!

uudistus_edited_edited.jpg

Våra förmånstagare

Nuorelle Siivet gör nära samarbete med många olika idrottsförbund för att främja idrott.

Finlands Olympiska Kommitté och 22 idrottsförbund är våra förmånstagare!

edunsaajat.jpg
uudistus vit utan lotter.jpg

Varför Nuorelle Siivet?

Barn och unga

Vi är oroade över hälsan hos barn och ungdomar i Finland och det är därför vi har vidtagit åtgärder för att hjälpa till. Färsk forskning visar att nio av tio barn inte får tillräckligt med motion. Vi vill investera i unga människor eftersom de är vår framtid.

Idrott

Forskning visar att motion är ett bra sätt att främja välbefinnandet. Eftersom idrott blir allt dyrare vill vi hjälpa till att minska dessa kostnader för familjer. Vi vill göra idrotten tillgänglig för alla, eftersom vi anser att idrott hör till alla.

Möjlighet till vinster

Genom att delta i vårt lotteri har du chansen att vinna upp till 400 000€ i varor! Från vårt varulotteri kan du också välja din vinstprodukt från vår omfattande vinstbutik, där det garanterat finns något för alla!

bottom of page