top of page
uudistus vit utan lotter.jpg

Registrera och lös in

Här hittar du information om hur du registrerar dina lotter och hur du löser ut dina vinster

uudistus_edited_edited.jpg
Registrering av lotter

Lotterna registreras genom att logga in med det kundnummer och lösenord som finns på fakturan. För att registrera dina lotter, gå till Arpamaailma-webbplatsen och tryck på knappen "Registrera". Kontakta vår kundservice om du inte kommer ihåg eller hittar ditt lösenord. 


För att registrera dina lotter använder du den nummersekvens som finns under skrapfältet "Internetkod" på lotten.

OBS! Vinster med tidningspaket väljas omedelbart efter registrering av lotten. Om du inte vet vilket tidningspaket du vill ha direkt, kan du registrera lotten igen senare.

Lös in vinster

Vinster kan lösas in på Arpamaailma-webbplatsen, som du kommer till genom att klicka på knappen "Till butiken". Logga in med det kundnummer och lösenord som finns på fakturan. Kontakta vår kundtjänst om du inte kommer ihåg eller hittar ditt lösenord. 


I butiken väljer du de vinster du vill ha och lägger dem i din varukorg. När du har valt dina vinstprodukter går du vidare till kassan för att betala för din beställning med vinstvärdet. Du kan också betala hela eller delar av din beställning med kontanter. Leveranstiden är 2-4 veckor beroende på produktens tillgänglighet.

bottom of page