top of page
uudistus vit utan lotter.jpg

Rekisteröi ja lunasta

Täältä löydät tietoa miten rekisteröit arpojasi ja miten pääset lunastamaan voittoja

uudistus_edited_edited.jpg
Arpojen rekisteröinti

Arvat rekisteröidään kirjautumalla laskulla löytyvällä asiakasnumerolla sekä salasanalla. Siirry Arpamaailma-sivustoon rekisteröimään arpojasi klikkaamalla "Rekisteröimään" painiketta. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme mikäli et muista tai löydä salasanaasi. Mikäli et ole Nuorelle Siivet-arvan tilaaja, voit luoda uuden tunnuksen rekisteröidäksesi arvat. Paina siinä tapauksessa "uusi tili" sen jälkeen, kun olet painanut "rekisteröimään" ja täytä pyydetyt tiedot. 

Rekisteröit arpoja numerosarjalla joka löytyy "Internetkoodi" raaputuspinnan alla arvassa.

HUOM! Lehtipakettivoitot valitaan heti arvan rekisteröimisen yhteydessä. Mikäli et tiedä minkä lehtipaketin haluat, voit rekisteröidä arvan uudestaan myöhemmin.

Voittojen lunastus

Voittojen lunastus tapahtuu Arpamaailma-sivustolla, johon pääset klikkaamalla "Kauppaan" painiketta. Kirjaudu laskulla löytyvällä asiakasnumerolla sekä salasanalla. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme mikäli et muista tai löydä salasanaasi. 

Kaupassa valitset haluamasi voitot ja lisäät ne ostoskoriin. Kun olet valinnut voittotuotteitasi, siirryt kassalle maksamaan tilauksesi voittoarvolla. Voit myös maksaa tilauksesi osittain tai kokonaan käteisellä. Tuotteen toimitusaika on 2-4 viikkoa riippuen tuotteen saatavuudesta.

bottom of page